Doar astăzi Default Folder X este la preț redus pe MacUpdate ($19,95).
Eu unul am început să-l utilizez abia în acest an, dar nu mi-a trebuit mult ca să-mi dau seama că-mi este absolut indispensabil. Îl recomand tuturor celor care lucrează intensiv cu sistemul de fișiere, și care vor o metodă MULT mai ușoară de a naviga prin fișiere și directoare. Pentru cei care nu știu despre ce e vorba, vizualizați filmulețul de aici.
3 replies to this topic
Posted 02 November 2012 - 07:53
Posted 04 November 2012 - 00:36
L-am luat și eu azi; e nevoie de ceva timp să te obișnuiești cu el dar e într-adevăr foarte util! Mai am de "lucrat" la stilul de afișare a toolbar-ului - mi se pare ciudat cumva. Tu ce layout folosești?
Posted 04 November 2012 - 17:54
E simpatică aplicația, dar nu am folosit-o, mi se parece incomodă și un pic ciudată. Dar, ca totdeauna, chestie de gust. Posibil să nu fi avut răbdare să-i gust din delicii. În general, nu-mi place aplicațiile care adaugă ceva sistemului, în cazul de față Finder-ului sau, cum îi zic eu, lui Gicu. Dacă nu vă place echivalarea asta, mai am una: Ochiosu.
Posted 07 November 2012 - 18:30
O folosesc de 15 ani, dar abia anul trecut am cumpărat-o. Tot la promoţie. Indispensabilă!
Also tagged with one or more of these keywords: apps, os x, macupdate
Probleme urgente →
Probleme cu sistemul de operare →
Bug Mavericks: hard discurile externe Firewire nu intră în sleepStarted by Tudor Vedeanu , 16 November 2013 os x, mavericks, 10.9, firewire and 1 more... |
|
|
||
Discuții generale →
OS X →
OS X 10.9 MavericksStarted by Tudor Vedeanu , 30 July 2013 os x, mavericks |
|
|
||
Probleme urgente →
Probleme software →
Problemă cu legacy DMGStarted by Clousse , 12 October 2012 legacy, dmg, os x, convert |
|
|
||
Noutăți Apple →
Știri și opinii →
A apărut Little Snitch 3Started by Tudor Vedeanu , 26 September 2012 firewall, os x, securitate |
|
|
||
Probleme urgente →
Probleme cu sistemul de operare →
Probleme Mountain LionStarted by Tudor Vedeanu , 21 August 2012 os x, mountain lion, bugs and 1 more... |
|
|
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users