1 reply to this topic
Posted 26 September 2012 - 08:51
Ieri a apărut versiunea 3 a indispensabilului "firewall-invers" Little Snitch 3. De ce-i zic "firewall-invers", cred că știți: pentru că, spre deosebire de un firewall obișnuit, ne protejează împotriva conexiunilor nedorite care ies din computer către internet. Noua versiune are multe facilități noi sau îmbunătățite, printre care și un firewall normal (pentru conexiunile de rețea care vin din exterior). După ani și ani, rămâne printre primele aplicații pe care le instalez pe un OS X nou.
Posted 26 September 2012 - 22:30
Si eu l-am cumparat cand era in dezvoltare,era la jumate de pret parca, nu mai retin cat am platit pe el.
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
Also tagged with one or more of these keywords: firewall, os x, securitate
Probleme urgente →
Probleme cu sistemul de operare →
Bug Mavericks: hard discurile externe Firewire nu intră în sleepStarted by Tudor Vedeanu , 16 November 2013 os x, mavericks, 10.9, firewire and 1 more... |
|
|
||
Discuții generale →
OS X →
OS X 10.9 MavericksStarted by Tudor Vedeanu , 30 July 2013 os x, mavericks |
|
|
||
Noutăți Apple →
Știri și opinii →
Java 7 update 11 repară vulnerabilități de securitateStarted by Tudor Vedeanu , 14 January 2013 sotware update, java, actualizare and 1 more... |
|
|
||
Noutăți Apple →
Știri și opinii →
Default Folder X la preț redusStarted by Tudor Vedeanu , 02 November 2012 apps, os x, macupdate |
|
|
||
Probleme urgente →
Probleme software →
Problemă cu legacy DMGStarted by Clousse , 12 October 2012 legacy, dmg, os x, convert |
|
|
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users