uel, it iz not ivăn laic zet (păi, nu e chiar așa).
La întrebarea lui PS, un flăcău (cum zici tu) a dat un răspuns rezonabil și clar. S-a deschis un sub for „cu regulament special“ care, după cîteva contribuții constructive ș ingenioase, pare să nu intereseze pe nimeni. Nu știu cum să verific statisticile de utilizare, dar se poate verifica dacă mă înșel și n-am băgat de seamă. Așa că am lăsat-o mai moale cu încercarea de a provoca sau susține discuții – oamenii se ambalează și se risipește energia în gol și mai avem cu toții și alte treburi.
Nu știu care e mecanismul dezinteresului și nu vreau să fac prezumții jignitoare. Pînă una alta, degeaba Cattus, Eugen, eu, și alții aici și acolo sîntem de acord, dacă Appcom stă ca Aghiuță cu c… pe comoară, Apple is busy doing other things, reprezentanții Apple autorizați plimbă ursu' în alte sate și duc degetu' arătător la tîmplă, răsucindu-l ușor în sensul că în chestia asta nu se bagă, fiindcă nu ies, bani. Ai careva un unchi undeva? Un pachet de acțiuni decisiv? Păcat, că dreptate avem.
Fă-ți tu, Cattus, comunicarea (da' mai concisă) – pînă în Octombrie, te rog (sau în Februarie) – o să fiu în sală și facem un tango pe cinste. Oferă un seminar-bloc la tine, cînd începe școala, voluntar, și vin și-l țin și eu, chiar dacă e vară. Mai știm și pe unul-altul pe-acolo, poate. Argumente avem. Interesează pe careva? De ce?
Vlad,
Cei interesați de subiect ar fi fost, pe macuser, cîțiva, între care și eu. Știi ce a urmat, să nu mă acuzi că am obsesii. După ce mi-au dat cu șutul în [...], ai mai avut tu o zvîcnire, după care a murit de oftică și de neputință. Nu că aș fi răutăcios, cu așa gestionare a faptelor, așa rezultate.
Răspunsul apcom mi se pare lălăit și neangajant, un fel de sfîr Marițo... c’est du bla-bla.
„Nu știu care e mecanismul dezinteresului și nu vreau să fac prezumții jignitoare.”
Las’ că le fac eu: incompetența, răutatea programată, invidia, pizma (frumos cuvînt). Ce să iasă din astea? Adaugă la asta dezinteresul de la cupertino + conjuncturi totdeauna nefavorabile = ceea ce știi
O pot scurta, dar eu zic că 10 pagini nu e mult, am atins cam tot ce trebuia spus. Dacă tai, risc să tai din ce trebuie spus.