Îmi cer scuze pentru întîrziere, am fost pe drumuri și nu am avut timp să-mi deschid mailurile. Acum sînt în București și pe vremea asta nu plec nicăieri. Cattus, scuze: am ajuns ieri și dau un semn cum mă desmeticesc.
Firește că-s de-acord, Cattus.
Nu văd
stress negativ. Vorbim, glumim, dar
nu părăsim incinta.
Sînt absolut încîntat de reacția lui Eugen Mihalache! Ți-am spus, Cattus, tipul ăsta de comunicare produce nedumerire (ca să mă exprim
rațional)? Vezi că a fost suficient de ambiguu (ca să nu zic că uneori e chiar ambivalent) ca să se alarmeze oamenii?!
Așadar: mulțumesc pentru reacție din două motive, pentru buna intenție și pentru prilejul de-a o da exemplu – cu scuze :-) Acuma si-gur dacă ne ciondănim de-adevărat o să fim lăsați să ne spargem capetele – ceea n-ar fi o idee bună :-)
De altfel, stressul
pozitiv (dacă există) nu e sigur mai bun. Nu vă grăbiți cu prezumțiile ;-)
Mulțumesc pentru invitație. Aș fi încîntat să pot ajuta. Dați-mi vă rog amănunte. Mai am cîte ceva de învățat pînă să fiu efectiv eficient, dar – stăm de vorbă oricînd. Nu, n-am început să traduc. Așa cum am spus și aici, mi s-au redus de-o vreme respectul și înclinația pentru munca în gol și-n zadar și pentru consultările nesolicitate. Am participat puțin la discuțiile de
dincolo. N-am avut timp să mă ocup mai mult din motivele știute, dar discuția este interesantă și conține cîteva păreri constructive și alte puncte utile.
Edited by VlAdLlitteram, 30 June 2011 - 01:52.