la varianta amintita de mine, am ajuns doar in urma tuturor celorlalte variante luate prin eliminare...
ciudate sunt electonicele astea uneori!
Posted 28 December 2013 - 20:40
la varianta amintita de mine, am ajuns doar in urma tuturor celorlalte variante luate prin eliminare...
ciudate sunt electonicele astea uneori!
Posted 28 December 2013 - 21:11
Bine că ai reușit. Am reținut rezolvarea.
Posted 29 December 2013 - 10:16
Bine ca nu se intampla asta cu orice proiector. Eu sunt deja dependent de Keynote si uneori intampin impotriviri din partea organizatorilor. Dupa care toti se mira cum Mac-ul nu a cautat drivere pentru proiector si s-a conectat instant. Toti erau obisnuiti cu lunga procedura de conectare a unui laptop windows cu un proiector
Posted 29 December 2013 - 11:53
A, da, la Windows a conecta un proiector este o operațiune chirurgicală la care nu mă bag. Colegele, mai ales, care mă știu de mai priceput în ale calculatoarelor iau asta drept comoditate, încerc să le explic, pînă la urmă, după o juma de oră de chin, se conectează.
Noutăți Apple →
Știri și opinii →
Rezultate financiare record pentru Apple, dar scad vânzările de Mac-uriStarted by Tudor Vedeanu , 24 January 2013 apple, mac |
|
|
||
Noutăți Apple →
Tips & tricks →
Teste de stres pentru memorie și procesor pe MacStarted by Tudor Vedeanu , 07 February 2012 depanare, mac |
|
|
||
Noutăți Apple →
Tips & tricks →
Cele mai frecvente probleme.Started by Cattus Thraex , 04 October 2011 mac, probleme |
|
|
0 members, 0 guests, 0 anonymous users