Probleme retea MacBook Air
Posted 31 August 2013 - 19:01
Posted 31 August 2013 - 19:02
Posted 01 September 2013 - 11:53
Da, sigur, așa apare. Alexandru, eu cred că trebuie cumva să cureți sistemul, cum ți-am mai recomandat. De fapt, ce reclami acuma? Ce nu merge bine?
Orice problemă într-o rețea wi-fi X se testează și într-o rețea Y și/sau Z și vezi diferența, dacă apreciezi că rețeaua ar fi de vină. În general, un comportament nefiresc trebuie cumva testat și cu/pe altceva, să poți reduce cumva cauzele problemei.
Posted 01 September 2013 - 15:22
Posted 01 September 2013 - 15:31
Nu-ți dau niciun tutorial, ai tot curățat de cînd a început această discuție și tot ai probleme. Singurul tutorial este să-ți spun, pas cu pas, cum pui un sistem nou, curat, pe discul ras și frizat la zero. Dacă dorești așa ceva.
După aia, dacă tot ai probleme, venim la tine în pelerinaj să ne dăm seama ce d-zeu ai acolo că merge aiurea.
Posted 01 September 2013 - 22:08
Nu-ți dau niciun tutorial, ai tot curățat de cînd a început această discuție și tot ai probleme. Singurul tutorial este să-ți spun, pas cu pas, cum pui un sistem nou, curat, pe discul ras și frizat la zero. Dacă dorești așa ceva.
După aia, dacă tot ai probleme, venim la tine în pelerinaj să ne dăm seama ce d-zeu ai acolo că merge aiurea.
Am rezolvat-o in sfarsit azi , a fost problema din modem de la dns-uri nu din laptop , la dhcp trebuia pus dns-u in router-ul wirreless . am rezolvat toata problema . oricum multumesc frumos pentru sfaturi si daca mai am vre-o problema o sa revin pe acest forum .
Posted 02 September 2013 - 07:39
Mda, deci tot la DNS-uri era buba, așa cum am suspectat încă de prima dată.
Posted 02 September 2013 - 16:18
Posted 02 September 2013 - 18:57
Dar de ce mi-a mers 1 an fara dns setat si deodata nu a mai mers. Nu prea e logic )
Fie s-a modificat ceva în setările respective, fie tu le-ai modificat fără să știi (sau altcineva, fără să știi).
- AlexandruMacridis likes this
Posted 02 September 2013 - 23:40
Posted 03 September 2013 - 08:54
Alexandru, eu cred că e bine, pînă la urmă, cum s-a întîmplat: ai descoperit singur cauza. În general, e bine să înțelegi ceea ce se întîmplă, ca să poți rezolva și altă data problema. Dacă nu reușești să înțelegi, este puțin probabil să reproduci problema altă dată ori în altă parte.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users