Colțul cafegiilor
Posted 01 June 2011 - 20:11
Va rezulta o cafea cu un gust absolut unic, de neconfundat.
Bucureșteni, spuneți-mi și mie unde pot găsi cafea boabe neprăjită? eu nu am mai văzut de ani așa ceva. Cînd eram elev, deși eram în plin comunism, la Foișor era o dugheană ținută de doi armeni. Fusese a lor, o naționalizaseră comuniștii, dar îi lăsaseră vînzători. Acolo am deprins gustul cafelei armenești și al cafelei într-adevăr bune.
Posted 01 June 2011 - 20:28
Măi băieți și fete. Dacă vreți într-adevăr o cafea bună naturală și „armenească” (pe bune, e rețeta lor), uite cum procedați. Căutați cafea boabe neprăjită, boabele de cafea neprăjite sînt verzui. Jumate din cantitate o băgați în cuptorul aragazului și o prăjiți mai puțin decît trebuie (culoarea nu trebuie să fie prea maron), cealaltă jumate o prăjiți mai mult decît ar trebui (culoarea bate spre maron închis-negru). Măcinați cele două tipuri și le amestecați fifty-fifty. Preparați cafeaua. Inutil să precizez că, pt cafea turcească, boabele trebuie măcinate fin, pt cafea filtru mai grosier.
Va rezulta o cafea cu un gust absolut unic, de neconfundat.
Bucureșteni, spuneți-mi și mie unde pot găsi cafea boabe neprăjită? eu nu am mai văzut de ani așa ceva. Cînd eram elev, deși eram în plin comunism, la Foișor era o dugheană ținută de doi armeni. Fusese a lor, o naționalizaseră comuniștii, dar îi lăsaseră vînzători. Acolo am deprins gustul cafelei armenești și al cafelei într-adevăr bune.
La Starbucks nu gasesti verde? Stiu ca ei au tot felul de cafele boabe de prin toate colturile lumii
Posted 01 June 2011 - 20:31
La Starbucks nu gasesti verde? Stiu ca ei au tot felul de cafele boabe de prin toate colturile lumii
Fii mai clar, nu circul uzual la Starbucks, unde e? Sau e ceva ce trebuie să știu?
Posted 01 June 2011 - 20:38
Fii mai clar, nu circul uzual la Starbucks, unde e? Sau e ceva ce trebuie să știu?
Starbucks este unul din cel mai renumit lant de cafenele din lume. In Bucuresti este in 6 locatii + inca doua locatii in tara. http://starbucksroma...ro/_Our Stores/
Incearca sa treci pe la ei. Mie imi plac foarte mult produsele lor. Mi se pare ca fac cel mai bun latte. Nu mai zic ce ceaiuri.
Posted 02 June 2011 - 00:07
Coffe of the week mi se pare la pret ok si e chiar buna ... desi sincer eu nu ma prea pot numi bautor de cafea.
Posted 05 March 2014 - 16:01
Buna,
lasati balariile din comert
Uite aici un site de unde puteti cumpara o cafea foarte buna:
Merita sa incercati.
Posted 05 March 2014 - 21:01
Julya, înțeleg că ești implicată în afacere. OK, voi comanda, dacă nu e cum zici.... problema este, la produse noi, că trebuie să le guști înainte să te decizi. Tocmai am luat 1 kg de cafea boabe de la Carrefour și... m-am cam păcălit. Deși se poate bea, nu merita banul. Dar să nu anticipăm...
Posted 15 July 2014 - 19:22
Afla ce tip de cafea ti se potriveste : http:// www.expresorul.ro/cafea.html
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users