C Standard Library Functions
Posted 25 May 2014 - 08:27
Via iPhone 5s
Posted 25 May 2014 - 19:50
ATENTIE la NEatentie....!!! Nu la conturile de iClaud ma refeream...acolo NU am decat actuallul iPhone (restul au fost sterse inainte sa le vand ca asa se face) ....ma refeream la aprobarile de PC ... Apple iti da voie sa aprobi un iPhone la maxim 5 calculatoare....cum eu am instalat de 3 ori (deci 3 aprobari) Windows-ul in vechiul calculator si acum am trecut la iMac (inca o aprobare) deci mai am una libera.....
Posted 25 May 2014 - 21:03
"pe acest iphone a fost activat numarul maxim de conturi gratuite" daca imi apare asa mai pot face ceva? multumesc anticipat
Citește încăodată...
Nu aprobările dintre dispositive decid cine cu ce și cu câte... ci faptul că acele dispositive sunt cu același conto iCloud conectate sau nu.
Posted 27 May 2014 - 07:39
Sincer să fiu, am uitat cum am făcut, dar mai an am făcut 5 și mi-a apărut o atenționare precum și posibilitatea să resetez de la zero, eu parcă așa țin minte.
- Mariuscbn likes this
Posted 27 May 2014 - 07:44
Via iPhone 5s
Posted 28 May 2014 - 10:23
Sincer să fiu, am uitat cum am făcut, dar mai an am făcut 5 și mi-a apărut o atenționare precum și posibilitatea să resetez de la zero, eu parcă așa țin minte.
Am gasit si eu informatia asta pe alt forum...intradevar se pare ca odata ajuns la 5 aprobari ai posibiltatea sa resetezi la 0 si se pare ca ai voie odata pe an sa faci treaba asta.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users