Întârzieri ale înștiințărilor
Started by
Eugen Mihalache
, 11 Nov 2010 19:41
5 replies to this topic
Posted 11 November 2010 - 19:41
Observ tot mai frecvent cum că;
- în ciuda faptului că aplicația Mail.app este continuu online, iar un dialog nou a fost deschis cu ceva timp în urmă, să spunem ieri, la mine pe mail ajunge înștiințare despre acesta de abia după câteva ore bune (poate chiar la o zi (între 12 și 24 de ore - cazuri destul de rarte) distanță. Există cazuri când problema apare și la înștiințarea unui nou comentariu într-un dialog.
Vezi imaginile atașate. Vorbesc de la sine.
- în ciuda faptului că aplicația Mail.app este continuu online, iar un dialog nou a fost deschis cu ceva timp în urmă, să spunem ieri, la mine pe mail ajunge înștiințare despre acesta de abia după câteva ore bune (poate chiar la o zi (între 12 și 24 de ore - cazuri destul de rarte) distanță. Există cazuri când problema apare și la înștiințarea unui nou comentariu într-un dialog.
Vezi imaginile atașate. Vorbesc de la sine.
Posted 12 November 2010 - 09:41
Abonează-te prin RSS. Este (aproape) instant.
Posted 12 November 2010 - 19:45
Sunt curios dacă va face diferența...
Posted 13 November 2010 - 09:06
O precizare: pe RSS apar numai discuțiile noi, nu și răspunsurile la discuții.
Posted 13 November 2010 - 11:03
O precizare: pe RSS apar numai discuțiile noi, nu și răspunsurile la discuții.
Scuze, nu am urmărit atent discuțiile pe tema asta, dar nu se poate face cumva ca dacă declanșezi o discuție sau dată adaugi un comentariu la una existentă să se declnșeze automat înștiințarea? Sau se poate seta undeva și nu văd eu?
Posted 13 November 2010 - 12:40
Scuze, nu am urmărit atent discuțiile pe tema asta, dar nu se poate face cumva ca dacă declanșezi o discuție sau dată adaugi un comentariu la una existentă să se declnșeze automat înștiințarea? Sau se poate seta undeva și nu văd eu?
Se poate: Opțiunile mele > Opțiuni > Notification Options > Abonează-mă la toate discuțiile la care am răspuns.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users