Modelul MacBook alu late 2008, un fel de MacBook Pro fără mufă firewire, s-a produs în două variante: cu procesor de 2 Ghz și fără tastatură luminată și cu proc la 2.4 Ghz și cu tastatură luminată. Eu folosesc curent primul model. Prin primăvară, am fost la iStyle la o mică reparația și i-am întrebat, mai mult de curiozitate, dacă i-aș putea pune o tastatură luminată, asta în caz că actuala tastatură ar da semne de obosleală. Mi-au spus că da, deoarece în interior există locul de conexiune, doar că modelul fără backlit keyboard nu o folosește. Singurul lucru de care trebuie să țineți seama (cred) este modelul exact de tastatură, deoarece și acel model de mac, dar și seria de MBP din 2009 și din 2010 cu ecrane de 13 inci au același număr de cod, A 1278, am însă senzația că pt modellul discutat aici trebuie precis tastatura pt MB alu late 2008.
Dat fiind că jucăria mea merge f. bine, i-am pus și al doilea disc în locul unității optce, iar Yosemite este rulat cît se poate de frumos, mă bate gîndul să dau vreo 60 de euro pe o tastatură backlit, de ex. asta:
http://www.amazon.co...=I2TN17OKTFGPUA
Ce experiențe aveți cu așa ceva? Băieții din la iStyle mi-au spus că nu-s sută la sută siguri, deoarece nu au făcut un asemenea upgrade niciodată, dar că trebuie să meargă fără probleme. Am citit ceva similar și pe forumul american (am pierdut linkul, dar se poate afla ușor).