Pateneriat Apple - IBM
Posted 16 July 2014 - 07:56
Este o mișcare interesantă, care probabil va înlătura complet deja defuncta platformă Blackberry și cu siguranță va genera un răspuns din partea Microsoft, companie înfiptă destul de serios în sectorul Enterprise. Eu mă gândesc doar la ce ar însemna dacă Watson s-ar îndrăgosti de Siri.
Comunicatul de presă este disponibil pe site-ul Apple.
Citește tot articolul →
Posted 16 July 2014 - 08:04
Apple și IBM n-au fost dușmani, cel puțin în era G4-G5 au cooperat chiar foarte bine. Abandonarea PPC-ului în favoarea Intel a fost o chestiune pur tehnică, G 5 consuma prea multă energie, iar G4 era deja depășit.
Altminteri, e interesant, Apple pare a dori să revină în marile corporații și pe partea lor serioasă, să vedem, zise orbul...
Posted 16 July 2014 - 17:51
Oricum, știrea văd că a fost comentată de mai toate canalele accesibile mie, Euronews, CNN, Bloomberg, France 24 și care naiba mai sînt pe UPC. De regulă, o asemenea veste crește cotația de piață.
Știrea a apărut oarecum simultan cu aia financiară, alternativa băncii Brazilia-India-Rusia-China-Africa de Sud (asta ultima parcă ea era, nu?), alternativă la aia babană, WB + IMF, parcă așa îi zice, BIRCA sau BIRCS. Eu zic că un duș așa, mai rece, nu prinde rău, din competiție se naște progresul.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users