Ieri a apărut un articol, cu titlul de mai sus, destul de critic la adresa lui Apple. Asemenea critici acide nu sînt noi. De data asta însă punctele atinse par serioase: Apple pare să fi îmbătrînit, suferă de anchilozare. Mi-am dat seama de acest lucru și l-am mai și scris, pe ici, pe colo. Zilele trecute mă sună Cristian Secară să mă întrebe cum e cu accesarea literelor românești ăîșțâ pe iOS, cu degetul apăsat și apoi alegi litera? Da, zic, așa e. Dar, ca să fiu sigur, iau din nou telefonul și încep să-l butonez. Așa e, chiar dacă întorci telefonul pe landscape, deci ar fi loc suficient să faci tastatura completă, tot cu deștiul apăsat obții astea. Păi, zice el, pe Android se accesează la nivelul zero. Probabil, zic eu, nu am cum testa, că nu am Android la îndemînă. Păi e prost, mai zice el. Știu, zic eu, de aia nici nu folosesc prea mult iOS, mă enervează metoda, pe care o consider moartă din față. Și discuția se închide.
Posibil să mă înșel, dar mi se pare destul de clar că Apple nu mai are consistență. Noutățile sînt de luat ochii, dar nu țin la analiză atentă. 10.9.2 m-a înnebunit cu contul gmail, am aflat într-un final, la sugestia unui user de aici, că trebuie să-l setez pe engleză din browser ca să nu se blocheze în Mail.app. Habar nu aveam că era setat pe română, așa era de ani buni și a mers, în 10.9.2 nu a mai mers. Soft prost scris, clar.
Luați la citit și voi:
http://www.businessi...scenario-2014-3