Există vreo variantă de a crea o scurtătură pentru a deschide o aplicație din bara de meniu? Sînt aplicații care au așa ceva, nativ, o scurtătură "globală" pentru a o deschide. Dar dacă nu au, o pot accesa din tastatură? Deci să înlocuiesc, practic, a da click pe icoana aplicației, cu o combinație de taste.
În particular, mă refer la Jinni, o aplicație foarte simplă și necesară pentru mine, să-mi notez cîteva lucruri (cum ar fi, sarcini, memento etc.). Ea poate fi accesată doar dînd click pe icoana din bara de meniu. I-am scris dezvoltatorului să implementeze și o scurtătură de tastatură. Dar ar fi bine să știu că pot să-mi fac și eu așa ceva, că mi-ar mai folosi și la alte aplicații din bara de meniu
EDIT: Nu mă refer la a deschide aplicația dacă nu e deschisă. Am încercat chiar și să creez un Service pentru asta (deoarece m-am entuziasmat cînd am citit că asta ar trebui să deschidă aplicația dacă nu rulează sau să o facă activă dacă ești în alta). Nu face ce voiam. Repet, vreau ca scurtătura să aibă exact același efect cu a da click pe icoana ei.
Mulțumesc.