Da, clar, Aperture e de nivel pro, ceea ce eu nu mai sînt (dacă am fost vreodată în sensul propriu). Am început să fac fotografii de la 9 ani cu un aparat unguresc cu film 6 x 6 cm, l-am rătăcit, nu mai știu unde este. Un an mai tîrziu am developat singur acasă primul film alb-negru, cu un instructor, proful de chimie de la școala din sat (nici tata nu era străin de domeniu), iar un an mai tîrziu developam primul film color și, relativ repede după aceea, făceam și poze color pe hîrtie, acasă, la țară. Singur la părinți, mi-am permis, răsfăț de hobby. La un moment dat, am fost membru al AAF (Asociația Artiștilor Fotografi), pe la 22–23 de ani, brusc, nu mi-a mai plăcut fotografiatul, apucasem însă să fotografiez părți din București care, ulterior, au fost demolate în nebunia anilor 79–81. Atunci mi-am vîndut aparatura foto și o parte din dotare. Ulterior, mi-a revenit gustul, am acum și 2 aparate pe film de 35 și un aparat digital slăbuț, un Fuji bridge. Fac însă poze turistice pe unde mă duc. Nu știu dacă am nevoie de Aperture, iPhoto e cam suficientă pt mine acum.