Help ! Incompatibilitate memorii Mac Pro 3.1 ?
Posted 01 May 2013 - 21:56
Posted 02 May 2013 - 09:26
Posted 02 May 2013 - 10:22
Da, se pare ca nu se pupa pc5300 cu mac pro early 2008 , trebuie musai pc2 6400...
Posted 02 May 2013 - 11:36
Da, se pare ca nu se pupa pc5300 cu mac pro early 2008 , trebuie musai pc2 6400...
În cazul tău pare comportament normal, în al meu nu știu, le-am lăsat la verificat. Un amic macuser zice că e stricat modulul (factory faulty). Alții zic că DDR 3 e cu șpil și că trebuie per model. De-a lungul anilor mi-am tot pus memorii de diverse producții în mac-uri și nu am avut probleme, doar acuma, cu DDR 3 ăsta.
- gabyb2008 likes this
Posted 03 May 2013 - 13:55
salut,o parere... am observat din poza ca scrie IBM pe eticheta din dreapta, din patanie proprie pot sa iti spun ca am avut o problema asemanatoare pe un server Dell DDR2 FB ECC nu vroia sa mearga numai cu rami marcati HP sau Dell...modulele ram sunt echipate cu eproame in care sunt salvate date despre producator/frecventa/serie si te mai miri ce... asa ca nu e exclus ca Macului tau sa nui placa ceva din caracteristicile de mai sus amintite...daca ar fi defecti sau o problema majora de compatibilitate ex no ECC/FB ar da eroare pe ram.
- gabyb2008 likes this
Posted 09 May 2013 - 08:18
salut,o parere... am observat din poza ca scrie IBM pe eticheta din dreapta, din patanie proprie pot sa iti spun ca am avut o problema asemanatoare pe un server Dell DDR2 FB ECC nu vroia sa mearga numai cu rami marcati HP sau Dell...modulele ram sunt echipate cu eproame in care sunt salvate date despre producator/frecventa/serie si te mai miri ce... asa ca nu e exclus ca Macului tau sa nui placa ceva din caracteristicile de mai sus amintite...daca ar fi defecti sau o problema majora de compatibilitate ex no ECC/FB ar da eroare pe ram.
Da, foarte posibil...Merci mult pt raspuns !
Also tagged with one or more of these keywords: mac pro, memorii, fb-dimm, problema
Probleme urgente →
Probleme iPhone și iPod →
Problema Iphone 3GSStarted by wezo , 30 April 2013 iphone, 3gs, iphone3gs, problema |
|
|
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users