Jump to content


Forumul s-a mutat!

Aceasta este arhiva forumului MacForum.ro din perioada 2010-2014.
Noul forum poate fi accesat aici.
Conturile vechi nu mai sunt valabile pe noul forum!

Photo

Problema Iphone 3GS

iphone 3gs iphone3gs problema

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 wezo

wezo

    Membru nou

  • Membri
  • Pip
  • 2 posts

Posted 30 April 2013 - 10:25

Buna ziua , sunt nou pe acest forum , nu stiu daca este bine unde am deschis topicul , il muta un Moderator in cazul in care am gresit cu ceva .

Sa incep cu inceputul:

Am achizitionat un Iphone 3gs 32GB , acum cateva zeci de minute , telefonul avea o problema din spusele vanzatorului , la el acasa nu se incarca , l-am luat cu aceasta problema ,acum am ajuns acasa , l-am pus la cablu-PC , si nu se incarca , nici butonul HOME nu mergea, l-am desfacut (partea din fata cu ecranul) si am observat ca Dock-ul (mufa de incarcare , microfonul , soneria si ce mai e pe acel dock) nu era conectat la blaca de baza (banda flex era sarita) l-am pus la loc si l-am aprins (telefonul nu era asamblat complet ecranul era putin ridicat ca sa pot avea acces la acea banda flex) si dupa ce l-am aprins mi-a aparut acel ecran alb , am incercat sa-l deschid de 3 ori , mereu aparea acel ecran alb , am apasat pe ecran (l-am pozitionat inapoi pe carcasa) si am incercat sa-l aprind si surpriza ecranul s-a aprins , l-am conectat la incarcator se incarca , am testat butonul home , functioneaza perfect , intrebarea mea este urmatoarea , cum imi dau seama daca bateria inca mai are viata in ea ? Adica in cat timp se incarca iphone-ul , etc.Si inca o problema mai am , acea banda flex nu se prindea asa bine in placa de baza , adica daca trageai foarte usor iesea din acel loc , cum sa fac sa o prind bine in cazul unui joc mic s-ar putea sa sara iar si este destul de deranjant sa-l deschid mereu cand incarc , va multumesc , va doresc o zi cat mai placuta.



#2 wezo

wezo

    Membru nou

  • Membri
  • Pip
  • 2 posts

Posted 30 April 2013 - 10:45

Tin sa mentionez ca , cablul de date nu stiu daca este original , si nici stecherul,l-am tinut pana acum 15 minute la incercat si nu se aprinde telefonul.



#3 vladescu

vladescu

    Membru nou

  • Membri
  • Pip
  • 3 posts

Posted 22 May 2013 - 09:52

Poate sa fie problema cu bateria si cu butonul de home. eu nu sunt din bucuresti insa am un prieten care i-a chemat pe baietii de la The Fixer ca sa ii repare problema si in 2 ore i-a schimbat pe loc si bateria la tel si butonul de home. 

Daca e in garantie, du-te cu el si poate ti-l schimba pe loc. Daca nu incearca http://thefixer.ro :)

Daca ti-a facut inca de la inceput probleme, clar e ceva ce o sa reapara..



#4 sagaeu

sagaeu

    Veteran

  • Membri
  • PipPipPip
  • 154 posts

Posted 23 May 2013 - 11:28

E posibil să fie arsă placa de bază, mi-e îmi făcea ceva asemănător și așa am aflat de problemă. Sau am mai pățit cu un alt iPhone să nu meargă la parametrii corecți dacă e ceva care nu funcționează - din cauză că nu îmi mergea motorașul care dă vibrațiile telefonului corect l-am scos și telefonul îmi mergea foarte greu. Și am mai pățit cu un MacBook din cauza bufei de la tastatură care nu mai era perfect dreaptă în locul de la conectare (se desfolia într-un colț) laptopul își tot dădea restart și nu putea să pornească.

Te sfătui să-l desfaci complet și să sufli în toate mufele mamă și să le verifici pe toate, inclusiv pe celelalte dacă nu cumva are vreo problemă pe acolo, de multe ori se poate rezolva foarte simplu prin îndreptarea în poziția corectă.

Aștept să spui ce ți-a ieșit. 







Also tagged with one or more of these keywords: iphone, 3gs, iphone3gs, problema

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users