Sunt nou pe Forum iar cu ocazia asta va salut pe toti..
Am un iMac Versiune 10.5.8(Leopard presupun) procesor 2,4GHz Intel Core 2 Duo, 4Gb Ram si as dori sa ii fac update la Snow Leopard si apoi Lyon. Nu ma descurc deloc si nu stiu ce trebuie sa fac ca sa ii fac acest update..
Ma poate ajuta cineva sa imi spuna pasii(ca la carte) pe care trebuie sa ii urmez sa ii fac update ?
Eu cand am cumparat calculatorul mi-a venit impreuna cu 2cd-uri cu software(Leopard), am fost la un magazin apple sa intreb de Snow Leopard si mi-au spus ca au renuntat la cd-uri ca se face direct din calculator de pe AppStore.
- Motive pentru care nu ma descurc :
In primul rand eu nu am AppStore in mac, de pe siteul lor oficial eu unul nu gasesc de unde pot sa il downlodez iar din itunes nici atat (iar din Software Update nu mi-l gaseste imi spune ca Your software is up to date. )
Nu am hard-disk extern si imi e frica ca nu cumva sa imi pierd tot ce am in calculator ( este posibil asa ceva ? )
Contul meu de Itunes(appstore) este facut de pe vremea cand inca puteai sa iti faci cont gratis,fara sa trebuiasca sa bagi datele de pe un card si asa a si ramas.. Dispun de banii pentru update(sa cumpar software-urile dar eu neavand card nu as vrea sa ma mai leg la cap..dute la banca fa card, depunde bani sincronizeaza cardul cu contul de itunes si alte chestii) chiar de aceea v-as fi foarte recunoscator daca mi-ati explica cum sa fac update-ul si sa ma ajutati si cu niste linkuri (daca stiti si puteti) sa fac asta cat mai ,,free".
Respect. Multumesc