Salutare, stie cineva cum se pot instala jocuri mai vechi pe Mountain Lion? Am cateva care din pacate nu se pot instala, sistemul imi spune ca numai sunt compatibile. Nu am inteles niciodata politica celor de la Apple, care odata cu update-ul O.S. inchid sa zic asa o parte din aplicatii. Ar fi fost bine sa procedeze precum Microsoft, unde nu sunt probleme de genul asta, programe , jocuri, mai vechi se pot instala cu succes pe o noua versiune de windows. In fine, cred sa fie nevoie de vreun emulator ceva, pe care nu l-am gasit inca.
Va multumesc!
3 replies to this topic
Posted 03 October 2012 - 13:51
Posted 03 October 2012 - 16:16
Din păcate, nu ai cum, eu cel puțin nu știu nici un emulator cît de cît serios pt jocurile mai vechi. De fapt, din perspectiva Lion și ML, sînt deja două categorii de „jocuri vechi”: 1. cele pt sistemele ante X, Mac OS 7-9; 2. pt procesoarele PPC, înlocuite în 2006 cu Intel. În funcție de vechimea jocurilor, ai nevoie fie de un mac cu PPC (am unul, dar nu-l dau, sîc), fie să pui Snow Leopard, care încă poate emula jocurile pt PPC, dar nu pe cele pt sistemele „clasice” 7-9. Pe mac-urile noi și foarte noi, nu mai poți juca nimic din generațiile vechi, dar poți pune windows. Apple are altă filosofie decît Windows.
Posted 09 October 2012 - 21:41
Și eu cred că e mai simplu, mai ieftin și, la urma urmei, mai eficient să dea cîteva sute de lei pt un mac PPC. Nu prea am timp dar, uneori, mai pun un joc clasic pe Mac OS 9 emulat în Tiger. Sînt frumoase, Sims 1 merge frumos pe generația asta de macuri, de ex.
Also tagged with one or more of these keywords: jocuri, mac os, powerpc
Discuții generale →
Jocuri →
iOS Jocuri pentru copiiStarted by peaksel , 09 October 2013 jocuri, iphone, ipad, ipod |
|
|
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users