Stai să văd dacă am înțeles. Ai urmat întocmai pașii de aici și nu merge? Ai instalat Chimera în loc de rboot și același rezultat?
Încearcă o reinstalare folosind o metodă alternativă. De exemplu, am am instalat prima dată ML folosind myHack, dar nu mi-a văzut placa de rețea nici în ruptul capului. M-am chinuit câteva săptămâni. În cele din urmă, am reinstalat sistemul folosind tutorialul tonymac, a mers din prima și a rezultat un sistem stabil, folosit zilnic.
După cum a apsus Cattus, cînd e vorba de hackintosh nu există soluții universal valabile, poate doar în cazul în care vorbim de exact același hardware.
nu pot sa fac bootare decat cu rBoot pentru placa mea ASROCK V41M-S3 , numai cu asa ceva pot incarca sistemul de operare, cu orice altceva am incercat nu merge ( iBoot, Chameleon, Chimera etc ), sa fie de aici problema ? ca nu pot modifica sa-mi apara in fisierul
NetworkInterfaces.plist optiunea "true" la IObuilt ?
mereu cind sterg interfetele din optiunea network , sterg fisierul
NetworkInterfaces.plist si dau reset, cind vreau sa activez interfata pt net imi apare ADAPTOR ETHERNET EN0 ,am inteles ca ar trebui sa apara numai ETHERNET, sa fie oare si de aici ceva ?