Va rog sa-mi spuneti daca ati gasit in Romania un adaptor USB bluetoth care sa mearga pe un sistem care ruleaza Lion (sau orice OS X), multumesc.
Adaptor USB bluetoth sistem care ruleaza Lion
Started by
danielurdea
, 04 Mar 2012 23:25
4 replies to this topic
Posted 04 March 2012 - 23:25
Posted 05 March 2012 - 01:10
Nu prea înțeleg sensul întrebării tale.
Dar am un Maus care are BT cu USB și prin acesta mausul este funcțional pe Lion.
Este despre asta vorba? Sau acel adaptor trebuie să fie compatibil și cu alte, mai multe dispozitive decât acel maus?
Mai exact, pentru ce îți trebuie?
Dar am un Maus care are BT cu USB și prin acesta mausul este funcțional pe Lion.
Este despre asta vorba? Sau acel adaptor trebuie să fie compatibil și cu alte, mai multe dispozitive decât acel maus?
Mai exact, pentru ce îți trebuie?
Posted 05 March 2012 - 08:40
Ar trebui sa mearga orice dongle USB. Stiu ca mi-am luat random de pe net dongle-uri pentru iMac-uri G4, care nu aveau BT, si au mers perfect. Dar asta a fost acum multi ani, pe 10.4
Posted 05 March 2012 - 09:49
Și eu am unul oarecare, luat de pe net. Dacă merge pe PowerMac G5, merge sigur și pe un Mac mai nou.
Posted 06 March 2012 - 16:55
Nu știu dacă e o regulă absolută, dar - în linii mari - merg. În documentația produsului ori pe site-ul producătorului ar trebui să specifice și acest lucru deși - adesea - nu scriu detaliul ăsta.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users