OS X si Romtelecom
Posted 26 December 2011 - 17:28
As vrea sa renunt la RDS si sa trec la Romtelecom deoarece m-am saturat de nesimtirea si gandirea comunista a acestei companii si as dori sa stiu daca are cineva internet prin Romtelecom,cum merge si daca a avut probleme cu ei. Nu as dori sa scap de o problema si sa ma lovesc de alta....
Eu pe langa mac-uri mai am si un Time Capsule iar Romtelecom am inteles ca ofera inca un modem sau ceva de acest gen, se poate configura sa mearga os x-ul fara probleme?
Cei de la suport am vazut ca nu prea au habar despre produsele Apple.
Posted 26 December 2011 - 21:41
Salutare,
As vrea sa renunt la RDS si sa trec la Romtelecom deoarece m-am saturat de nesimtirea si gandirea comunista a acestei companii si as dori sa stiu daca are cineva internet prin Romtelecom,cum merge si daca a avut probleme cu ei. Nu as dori sa scap de o problema si sa ma lovesc de alta....
Eu pe langa mac-uri mai am si un Time Capsule iar Romtelecom am inteles ca ofera inca un modem sau ceva de acest gen, se poate configura sa mearga os x-ul fara probleme?
Cei de la suport am vazut ca nu prea au habar despre produsele Apple.
Desigur, am două abonamente Romtelecom. Modemurile lor se configurează ușor din Safari, inclusiv cel wireless. Mai pică uneori, rar, mai ales la țară, dar nu cred că e cazul tău. Poți merge pe Romtelecom liniștit dacă oferta e bună.
Posted 27 December 2011 - 00:45
Posted 27 December 2011 - 14:23
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users