Driver Mac pt Digi Net Mobil - Anydata ZTE MF 110
Posted 06 October 2011 - 14:52
A venit cu un driver AnyData care, începînd cu Snow Leopard 10.6.6 nu a mai mers (merge cu Tiger și cu Leopard). Ce soluție de driver actualizat aveți, că RDS m-a lăsat baltă, așa cum mă așteptat. Nu-i las, dar pînă una-alta, aș avea nevoie de driver actualizat.
Posted 06 October 2011 - 15:40
Si alte informatii posibil utile: http://www.ischack.n...10-6-zte-mf110/
Posted 06 October 2011 - 20:12
Vad aici: http://www.zte.cl/ ceva despre un driver pentru Snow Leopard (in partea dreapta a paginii). Poate merge ala.
Si alte informatii posibil utile: http://www.ischack.n...10-6-zte-mf110/
Să trăiești biiiineeee, mergeeee. Tocmai am avut o discuție „intelectuală” cu cei de la RDS, m-au sunat politicos la reclamația scrisă, dar că nu e produs de ei, nu pot rezolva, la care zic că n-o fi produs de ei, dar ei îi vînd împreună cu serviciul. Să vezi ce le fac.
Deocamdată testez pe SL, să văd dacă și în Lion merge. În SL s-a spart secvența la updateul 10.6.6, înainte de asta a mers. Deci soluția e acel patch.
Setarea e simplă, ca în screenshot:
- se scrie *98# la nr. telefon
- se scrie anydata la account name
Asta e tot.
Posted 06 October 2011 - 20:17
A doua soluție nu o mai încerc, pare mai complicată, cu reboot și Terminal. Nu are rost.
Acum merg să văd dacă merge și în Lion.
Mulțumesc încă o dată.
P.S. Pe Lion nu numai că nu merge, dar dă peste cap tot sistemul și nu mai poți face nimic! Noroc că era pe o partiție de lucru, neesențială în clipa asta! Deci pt Lion trebuie alt patch sau alt driver. Precizez că instalarea driverului de bază, livrat pt Tiger și Leo, se poate instala, dar nu se întîmplă nimic. Acel prim patch readuce sistemul la comunicare cu modemul, dar numai pt SL, nu-l testați pe Lion că dați de belea. Noroc că eram pregătit pt orice rău.
Edited by Cattus Thraex, 06 October 2011 - 20:34.
Posted 06 October 2011 - 21:02
Posted 06 October 2011 - 21:10
Bine că merge. Am schimbat titlul topicului, poate îl găsesc și alții care au aceeași problemă.
Foarte bine. Vezi poate dai și de o soluție pt Lion, că aia nu merge. Văd că nici unul dintre cele două site-uri nu zice nimic de Lion. Le trimit linkul și la RDS, poate află și ei.
Posted 07 October 2011 - 05:21
Posted 07 October 2011 - 21:23
... nu era numărul ceva de genul *99#? Nu știu de restul ( încă nu am pus și Lion pe MBP ) dar numărul de dial este sigur greșit... nu are 8 pe nicăieri!
Omule, am luat indicațiile din documentația inițială pt produs, nu am inventat eu nimic, iar ceea ce vezi pe ecran e un screenshot a ceea ce am testat personal, nu din auzitelea.
tu mă iei la refec așa, să te afli în treabă, sau ai altă soluție (reală, nu din auzitelea)?
Edited by Cattus Thraex, 07 October 2011 - 21:27.
Posted 08 October 2011 - 08:44
Posted 08 October 2011 - 15:31
Posted 09 October 2011 - 11:12
2. Problemele apar începînd cu 10.6.6 inclusiv; fără acel patch nu merge. Cu sau fără patch, aplicația nu mai apare, deci setările trebuie făcute direct în system preferences. Important este însă că merge.
3. Atenție: nu instalați patchul în Lion, vă bulește sistemul. Driverul de bază nu face nicio belea, dar nici nu merge, deci ar trebui fie un patch pt Lion (nu am găsit, am mai căutat și eu), dacă aflați ceva, puneți aici. Ptachul modifică niște kext și, în Lion, modifică prost.
Posted 12 October 2011 - 16:41
Foarte bine că merge *98#, dar e doar o coincidență :-). Nu ai cum să găsești un număr generic în documentația dispozitivului pentru că depinde de fiecare rețea telefonică în parte.
Posted 14 October 2011 - 15:28
Posted 14 October 2011 - 20:31
Posted 15 October 2011 - 18:20
Ce zici că e ciudat?
Posted 15 October 2011 - 20:37
Posted 16 October 2011 - 13:54
Posted 16 October 2011 - 20:55
Așadar... s-ar putea să am o soluție pentru bătaia ta de cap. Întradevăr, în Lion nu a funcționat softul cu care a venit modemul meu... se instala iar când îl accesam îmi dădea un mesaj cum că nu găsește sau nu existâ "device-ul". Dacă tot asta se întâmplă și la tine am o rezolvare... cum eu nu mă prea pricep la realizarea unui tutorial sau ceva de genul ăsta voi încerca să sintetizez. Așadar, un operator de internet mobil din UK a oferit în suportul său tehnic softul necesar pentru OS X ( inclusiv Lion )... cum instalarea softului ducea la instalarea aplicatiei și funcționarea ei pentru rețeaua respectivă, un tip s-a gândit să preia doar driverul existent în pachetul respectiv și să-l instaleze apoi. Testat de mine procedeul funcționează în Lion și am găsit și driverul pentru ZTE. Dacă ai nevoie de el dă-mi un semn și îl pun la dispoziție... ambele drivere de fapt ( și cel Huawei și cel ZTE ). Problema este că din câte observ nu pot urca un fișier mai mare de 600 Kb așa că rămâne să găsim o soluție.
Posted 19 October 2011 - 14:06
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users