MacPC - PC-uri cu Mac OS X
Posted 27 February 2012 - 19:56
Posted 26 October 2012 - 17:00
Posted 27 October 2012 - 08:19
Prețurile sînt tentante, desigur.
Posted 03 November 2012 - 15:35
Dă-ne niște detalii. Adresa lor poștală, Bd. Națiunile Unite nr. 8, ar fi lîngă iStyle, la nr. 4! E adresă fictivă? Tare... Adică ai comandat și ai primit un PC care nu rulează Mac OS X? Sau nu merge deloc?
Prețurile sînt tentante, desigur.
Nici de cum nu este adresa aia .... am facut un drum pana la Bucuresti in speranta ca imi primesc banii inapoi ... Nu era nici un macpc la nr.8 ! I-am sunat mi-au zis ca sunt la intrare in drumul Taberei . I caut si pe acolo pauza . Ii sun iar si imi spun , nu domne tot acolo suntem . Ma intorc inapoi ii sun dar nici dracu nu mai raspunde . Vb cu portaru (la nr.8 este o cladire unde sa inchireaza spatii) sa imi spuna , ca nu mai sunt acolo de 2 ani . Eu personal am comandat MacStudio X15 , este un laptop normal Lenovo. Este instalat pe el Hackintosh nici de cum MacOS original . Nu functioneaza nimic pe el .... Nici macar nu este i3 este un pentium simplu . Bios-ul este parolat . Dar am eu grija de cojocul lor . Drept dovada websiteul nu mai este functional .
Posted 03 November 2012 - 17:07
Posted 03 November 2012 - 21:34
Nu prea am înțeles ce ai vrut să apui cu Este instalat pe el Hackintosh nici de cum MacOS original. Și nici cu nu este i3 este un pentium simplu. Pentium?!
Da, pe laptop nu este MacOS original (sistemul de operare cu care a venit , preinstalat) cum spuneau pe website ci este Hackintosh . Pe website la procesor spunea ca Procesor "Intel Dual Core I3" ci pe laptop este un procesor simplu un Pentium 4 chior. Nici macar Dual Core
Posted 03 November 2012 - 22:07
Nu știu ce înțelegi tu prin MacOS original. Nici un Lenovo din lumea asta nu vine din fabrică (sau dintr-un magazin normal) cu OS X, tocmai asta este idea site-ului menționat de tine, să vândă calculatoare non-Apple cu sistemul de operare OS X, o chestie controversată și oarecum la limita legii în multe locuri din lumea asta, după cum s-a discutat mai sus. Termenul de hackintosh nu se referă la sistemul de operare, ci denotă un computer non-Apple care ruleză sistemul de operare OS X, care trebuie modificat într-un fel sau altul, mai mult sau mai puțin, pentru a rula pe arhitecturi hardware diferite de cele vândute de Apple.
Posted 03 November 2012 - 23:31
În rest, da, e fentă: adresă fictivă (e la următorul număr față de iStyle!), păcăleală...
Posted 04 November 2012 - 10:46
Cand am cumparat produsul am citit foarte clar ce procesor avea . Ca dupa ce am ajuns eu la politie ei au modificat imediat siteul , asta este alta mancare de peste . Faza ca nu se poate instala mac pe alte pc-uri inafar de cele apple nu o stiam . Am aflat acest lucru de la un reprezentant Apple.Am sa caut dovezile si am sa le urc pe forum.
Posted 04 November 2012 - 20:24
- steckel87 likes this
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users