Există ceva buton de refrișare a aplicației Google Docs?
Atunci când doresc să partajez un document, mi se întâmplă ca nu găsesc adresa gmail a persoanei respective chiar dacă în Contacte apare și persoana și adresa gmail.
Care ar fi explicația? Eu am încercat să reîncarc pagina respectivă, însă nicio șansă.
E destul de enervant să trebuiască să introduc manual sau chiar și cu copiere/lipire, mai ales atunci când documentul trebuie partajat la mai multă lume.
Mulțumesc!
Contacte - partajare document în Google Docs
Started by
sebastianH
, 14 Apr 2011 21:32
2 replies to this topic
Posted 14 April 2011 - 21:32
Posted 15 April 2011 - 07:54
Fiind o aplicație online, nu văd ce ai putea face pentru a remedia acea problemă. De exemplu la mine acum Google Docs îmi servește un "Temporary service interruption" iar eu n-am ce-i face.
Ai putea să încerci un alt browser. Sau, dacă tot nu merge, un logout din contul tău Google și apoi șterge toate cookie-urile care au legătură cu Google.com.
Ai putea să încerci un alt browser. Sau, dacă tot nu merge, un logout din contul tău Google și apoi șterge toate cookie-urile care au legătură cu Google.com.
Posted 15 April 2011 - 08:57
Fiind o aplicație online, nu văd ce ai putea face pentru a remedia acea problemă. De exemplu la mine acum Google Docs îmi servește un "Temporary service interruption" iar eu n-am ce-i face.
La asta încă nu m-am gândit!
Chiar mă pun să fac mișcarea asta!
Mulțumesc!
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users