Mac OS X 10.0
Started by
Tudor Vedeanu
, 24 Mar 2011 23:30
24 replies to this topic
Posted 24 March 2011 - 23:30
Este 24 martie iar noi avem o petrecere în stil 2001 la care invitatul principal este Mac OS 10.0!
Posted 25 March 2011 - 00:05
Sherlock a fost bunicul lui Spotlight. Prezent în sistem încă din Mac OS 8.5, oferea funcții de căutare pe computer dar și pe internet, prin intermediul unor "canale" în care erau grupate motoarele de căutare din acele vremuri. Acum câțiva ani unele canale încă mai funcționau.
Posted 25 March 2011 - 07:08
Vă aduceți aminte de vremurile în care iTooks, mai târziu redenumit .Mac, și mai târziu redenumit MobileMe, era gratis?
iTooks, nu cunosc. iTools nu am avut ocazia să îl folosesc. Sincer nici nu am știut despre existența serviciului iTools.
Mai exact, acum încep să cercetez sistemele mai vechi decât Mac OS X, după ce am utilizat mai bine de 4 ani numai mac Mac OS X (Panther > Snow Leopard).
.Mac (acum MobileMe) da! Este un serviciu nemaipomenit pentru utilizatorii de rând.
Posted 25 March 2011 - 07:57
iTooks, nu cunosc.
iTools, vroiam să zic.
Posted 25 March 2011 - 10:59
Cu excepția meniului principal, prima pagină a sitului se vede decent în IE 5.1. E și normal, are codul HTML mult mai simplu decât forumul.
Posted 26 March 2011 - 13:45
Cu excepția meniului principal, prima pagină a sitului se vede decent în IE 5.1. E și normal, are codul HTML mult mai simplu decât forumul.
Pe mac-urile vechi, care rulează sisteme 7-8-9, cel mai bine se comportă iCab.
Am 10.0, din păcate nu am un mac pe care să-l pot instala. Nici Panther nu mai pot instala pe PB. Cred că-mi voi lua (relua) un iBook G3 „capac de veceu”, cum îi zic românii, localizarea originalului clamshell.
Posted 31 March 2011 - 16:23
Dacă aveați îndoieli referitoare la originea cursorului colorat din Mac OS X – cunoscut sub diverse denumiri cum ar fi "spinning beach ball" = minge de plajă – filmul de mai jos elucidează misterul. În Mac OS X 10.0 cursorul era un CD, care a fost restilizat în versiunile ulterioare.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users