Trainz Simulator pentru iPad

Probabil pasionații de trenuri, locomotive și căi ferate au auzit de Trainz Simulator, unul din puținele simulatoare de acest gen care mai sunt dezvoltate în prezent. Chiar dacă cei de la Auran au lansat doar versiuni pentru Windows, din câte știu sunt primii dezvoltatori de simulatoare de trenuri care au de curând și o variantă pentru dispozitive mobile. Apărut inițial în decembrie anul trecut, Trainz Simulator pentru iPad costa 9.99 EUR, dar acum, la aniversarea a 10 ani de Trainz, Auran face un cadou fanilor săi și oferă varianta pentru iPad lar doar 0.79 EUR.

Trainz Simulator pentru iPad este destul de asemănătoare cu cea de pe PC: puteți conduce trenuri (alegeți între modul simplist sau cel detaliat de a controla locomotiva) sau puteți crea sau edita rute și garnituri feroviare.

Așadar, dacă nu găsiți alt mod mai eficient de descărcare a bateriei iPad-ului vostru și dacă în plus vă mai plac și trenurile, peisajele și modele 3D din Trainz Simulator ar putea să vă ajute și să vă încânte, la un preț de nimic, chiar dacă framerate-ul nu este unul de invidiat. Grăbiți-vă, oferta este limitată.