Macintosh User Group Romania | Help Search Members Calendar |
Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
tudordeleanu |
Posted: Jun 11 2004, 12:47 PM
|
Advanced Member Group: Members Posts: 176 Member No.: 30 Joined: 7-June 04 |
pareri, idei, link-uri, sugestii...
Attached Image -------------------- "an apple a day keeps windows away"
|
vektor12 |
Posted: Jun 28 2004, 11:56 AM
|
Advanced Member Group: Members Posts: 118 Member No.: 23 Joined: 20-May 04 |
frumos de tot, dar inca nu stiu cu ce se mananca complet, adica nici macar vreo 5 %...
momentan am si un PC langa, asa ca nu prea il folosesc, si cred ca asta ma cam trage inapoi... in rest, design dragut, nu face zgomote aiurea, ventilator silentios (il las sa mearga si dorm linistit); in schimb am avut ceva probleme la un moment dat, care s-au rezolvat de la sine dupa vreo 7 zile si un car de nervi... -------------------- love as though you have never beeen hurt before...
|
tudordeleanu |
Posted: Jun 28 2004, 02:56 PM
|
Pot sa-ti spun ca este un instrument fantastic.
Eu am un PowerBook la 867Mhz, si lucrez cu el fara probleme in Corel, Adobe, Macromedia si altele. E adevarat ca am si un desktop, fapt pt care folosesc mai rar laptop-ul, dar iti recomand sa te joci cu el, pt ca e pacat sa-l lasi sa se prafuiasca. -------------------- "an apple a day keeps windows away"
|
alexcioba |
Posted: Jun 29 2004, 05:57 PM
|
Advanced Member Group: Admin Posts: 79 Member No.: 2 Joined: 9-March 04 |
vektor 12:
Iti cumpar eu pc-ul, numai ca sa fii obligat sa folosesti powerbook-ul G4. eu stiu ce powerbook ai, de pe un alt forum, dar ca sa stie toata lumea ce minunatie tii sub masa, scrie frumos specificatiile. sa vezi de nu iei bataie |
vektor12 |
Posted: Jun 30 2004, 11:19 AM
|
e un powerbook la 17" cu procesor de 1,5 Ghz si tot ce mai vrea mama lui pe el... doar ca nu am nici un program pentru adobe, macromedia, etc si nici de unde sa fac rost, ca sa ma pot juca si eu... iar ca sa dau 1000 si ceva de euro pe un Creativity Suite inca nu am innebunit dar imi asum vina si promit sa remediez situatia... -------------------- love as though you have never beeen hurt before...
|
Skinny_Oldie |
Posted: Jul 2 2004, 11:15 AM
|
Newbie Group: Members Posts: 4 Member No.: 39 Joined: 8-June 04 |
Servus all....eu am avut multe modele de powerbook, incepind cu un G3, am trecut prin iBooks, PB G4/550, PB G4 12" si acum un PB G4/15"/1.25 GHz cu SuperDrive....este o minune de computer....am programat pe el un intranet intreg in ColdFusion pentru job.....din punct de vedere al claritatii display-ului, cele de 12" rules, dar PB de 12" avea mari probleme cu racirea....
|
adim |
Posted: Jul 4 2004, 03:18 PM
|
||
Advanced Member Group: Admin Posts: 171 Member No.: 34 Joined: 7-June 04 |
explica pe intelesul tuturor. racirea cui? merci |
||
vektor12 |
Posted: Aug 14 2004, 02:19 PM
|
problema mea este urmatoarea:
chiar daca powerbook-ul sta tot timpul conectat la priza priza, din cand in cand nu mai utilizeaza curent si incepe sa descarce bateria... partea nasoala e ca nu este suficient sa scot cablul de alimentare si sa il conectez la loc, ci trebuie sa scot cablul de alimentare, sa il scot si din priza, sa il conectez la priza si pe urma la powerbook... chestia asta nu e foarte deranjanta, dar ce fac cand sunt plecat de acasa si pe el il apuca problemele? -------------------- love as though you have never beeen hurt before...
|
tudordeleanu |
Posted: Sep 6 2004, 01:03 PM
|
Stie cineva cum se poate (in cazul in care este posibil), folosi un powerbook g4 drept secondary display pentru un powermac g4 ?
-------------------- "an apple a day keeps windows away"
|