Macintosh User Group Romania | Help Search Members Calendar |
Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
dr.a.cula |
Posted: Apr 17 2004, 12:15 PM
|
Newbie Group: Members Posts: 0 Member No.: 9 Joined: 7-April 04 |
Salut!
Tableta mea trust 100 nu imi merge sub osx pe imac ceva idei? dr.a.cula -------------------- ________________________________
One Apple a day keeps Windows away! |
gicuta |
Posted: Apr 17 2004, 06:10 PM
|
Newbie Group: Members Posts: 0 Member No.: 17 Joined: 16-April 04 |
well... ...ce ar fi sa incerci www.trust.com....te inregistrezi....si la sectiunea download drivere gasesti tot ce iti trebuie pentru tableta ta aka driveri pentru:
MacOS 10.3 MacOS 10.2 MacOS 9.2.x MacOS 9.0.x link: http://www.trust.com/products/default.htm?artnr=12050 - nu cred ca va merge pentru ca trebuie sa te inregistrezi...dar acolo trebuie sa ajungi... Daca nu merge cu driverul de la ei mai sapam si poate o rezolvam... PS - daca dupa ce dai jos driverul tot nu merge fa si un update la osx - poate ajuta.... |
dr.a.cula |
Posted: Apr 19 2004, 07:41 AM
|
Gicuta, fratele meu!
Am fost acolo, binenteles! (inregistrat, downlodat, parfumat, enervat...) NU MERGE! Sistemul e 10.2 la zi. Salutations! dr.a.cula -------------------- ________________________________
gicuta |
Posted: Apr 19 2004, 12:11 PM
|
frate.....nu stiu de unde...
Daca nu vroiai link catre producator invata sa pui problema ceva mai detaliat - cam asa: Am mac modelul cutare, specificatiile cutare, software cutare, versiunea cutare, updatat sau nu. Am probleme cu cutare accesoriu - problema consta in...etc. Am fost acolo si acolo, am dat jos driverele alea si celelalte....nu merge....i-am facut aia si ailalta...l-am gidilat, l-am mingiiat.....etc...ce sa fac... Cu cit dai mai multe detalii cu atit ai mai multe sanse de a gasi o solutie - momentan fiind la birou nu prea pot sa caut o rezolvare dar diseara dupa ce ajung acasa poate gasesc ceva pe net. |
dr.a.cula |
Posted: Apr 19 2004, 03:03 PM
|
Frate de la "frate Balcescule, frate kogalnicene" / sustinator al cauzei / fratia / rezistenta unei elite intelectuale impotriva cotropitorilor windozishti
O sa incerc sa scriu toate detaliile alea, da' mai bine invat sa-mi fac drivere de unu singur, nu?! Ok, hai sa incheiem thread-ul. (sau cum i-o zice...) -------------------- ________________________________
gicuta |
Posted: Apr 19 2004, 06:57 PM
|
Bine frate....
Uite ai aici o rezolvare pentru tablete de la Wacom....incearca si poate functioneaza si pentru Trust. http://www.caddpower.com/B2123803424/C1171...15/E1876607933/ |