Macintosh User Group Romania | Help Search Members Calendar |
Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
Stefanel |
Posted: Oct 20 2004, 10:28 PM
|
Member Group: Members Posts: 25 Member No.: 79 Joined: 16-August 04 |
Este vreunul din voi care a reusit sa se conecteze si sa faca dl. cu unul din clientii de dc++ de mac pe hub-urile din ro? Daca da, spuneti-mi si mie cu care ca eu unul nu am reusit...
|
tudordeleanu |
Posted: Oct 20 2004, 10:38 PM
|
Advanced Member Group: Members Posts: 176 Member No.: 30 Joined: 7-June 04 |
Fii mai explicit...
Eu fac aproape zilnic download cu DC++ si din cand in cand am mai prins si cate unul cu MAC... si n-au fost probleme... -------------------- "an apple a day keeps windows away"
|
valibuga |
Posted: Oct 20 2004, 11:10 PM
|
Advanced Member Group: Members Posts: 47 Member No.: 35 Joined: 7-June 04 |
mie imi merge absolut ok din ro (si cred ca am spre 50-60 de giga) cu un client de macos9 facut de un prieten
|
Stefanel |
Posted: Oct 20 2004, 11:38 PM
|
nu face unul si de osx?
Tudor... ce client folosesti mai exact? un link se poate? |
vektor12 |
Posted: Oct 21 2004, 08:27 AM
|
Advanced Member Group: Members Posts: 118 Member No.: 23 Joined: 20-May 04 |
Direct Connect... http://www.neo-modus.com/?page=Download
pentru hub-uri de Mac mie nu mi-a mers decat mac.myftp.org:1984; pentru ro, Best Hub -------------------- love as though you have never beeen hurt before...
|
Stefanel |
Posted: Oct 21 2004, 09:20 AM
|
Mie neo-modus asta imi spune ca nu pot face share la ce nu este unicode plus ca username-ul nu il pune asa cum trebuie in forma [xx][x][xxx]usename... am incercat si cu MacDcPP... ala nu face "find"... am mai incercat si ShakesPeer dar e o versiune Alpha si nu merg mult treburi la el... altul mai stiti voi ca eu nu am gasit... parerea mea este ce nu exista o varianta de osx care sa mearga asa nu ar trebui sau asa cum merg cele de pc(bleah)..
|
vektor12 |
Posted: Oct 21 2004, 10:44 AM
|
Advanced Member Group: Members Posts: 118 Member No.: 23 Joined: 20-May 04 |
am os X;
am DirectConnect; numele nu mai stiu cum mi-l pune, la mine e ceva de forma [xx]nick; nu o sa reusesti sa te conectezi la toate hub-urile, pentru ca sunt nu-stiu-ce prostii pe care nu le pune... la partea cu unicode, nu am idee, ce poti sa ai care sa nu fie unicode??? eu share filme, muzica si programe... -------------------- love as though you have never beeen hurt before...
|
alexandru.popescu |
Posted: Oct 21 2004, 12:15 PM
|
Member Group: Members Posts: 20 Member No.: 78 Joined: 6-August 04 |
Nu o sa reusesti sa te conectezi la toate huburile din cauza ca au filtre de clienti. Pe unele din romania de exemplu am vazut ca nu te poti conecta decit cu DC++ sau ODC (+rules).
Am avut si eu aceeasi problema - ma conectam cu un dc de linux - si am incercat sa vb cu opii ... degeaba |
LaGraph |
Posted: Oct 24 2004, 03:24 PM
|
Newbie Group: Members Posts: 1 Member No.: 63 Joined: 2-July 04 |
Ati incercat cu DCGUI-QT?
DCGUI-QT 0.3.3 cvs 2004711 A Direct Connect filesharing client http://dcgui.berlios.de Pentru MacOS X Panther cautati: - dcgui-qt-0.3.3-osx-native.app (e ultima versiune) sau - dcguiforpanther.sit Nu mai sunt probleme de genul: forma nick-ului (limitat la NMDC) sau "te poti conecta decit cu DC++ sau ODC (+rules). " |