Macintosh User Group Romania | Help Search Members Calendar |
Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
valibuga |
Posted: Oct 20 2004, 09:16 PM
|
Advanced Member Group: Members Posts: 47 Member No.: 35 Joined: 7-June 04 |
am facut un pic de aritmetica si am vazut ca mai sunt destui "clasici" ca mine - n-ar fi o idee buna sa se desparta sectiunea de software pe macos 6-9 si pe macosX???
|
tudordeleanu |
Posted: Oct 20 2004, 09:55 PM
|
||
Advanced Member Group: Members Posts: 176 Member No.: 30 Joined: 7-June 04 |
Cate posturi "OS9 related" ai vazut pana acum? Poate mai incolo....
Cate posturi "OS9 related" ai vazut pana acum? Poate mai incolo.... -------------------- "an apple a day keeps windows away"
|
||
tudordeleanu |
Posted: Oct 20 2004, 09:57 PM
|
Advanced Member Group: Members Posts: 176 Member No.: 30 Joined: 7-June 04 |
...si raspunsul la intrebarea evidenta este NU. NU stiu de ce am pus quote-ul ala acolo...
-------------------- "an apple a day keeps windows away"
|
valibuga |
Posted: Oct 20 2004, 10:00 PM
|
oameni rai pe noi nimeni nu ne mai vrea - nici siteul oficial apple macar
|
valibuga |
Posted: Oct 20 2004, 10:04 PM
|
da' nu-i nimic - ca pot sa si protestez - ete asa! mi-am schimbat avataru'
|
macmanro |
Posted: Oct 21 2004, 08:12 AM
|
Advanced Member Group: Members Posts: 38 Member No.: 89 Joined: 24-September 04 |
e bun si classicu' atata timp cat isi face treaba
|
alexcioba |
Posted: Oct 21 2004, 08:01 PM
|
Advanced Member Group: Admin Posts: 79 Member No.: 2 Joined: 9-March 04 |
Asa e, nu e cinstit sa marginalizam userii de OS 7,8,9.
Am sa creez un forum dedicat acestora. Din pacate aceste OS-uri sint singurele disponibile pentru cei cu scule mai vechi, si, de ce sa nu recunoastem, sint destule sisteme pe care poti lucra rapid in OS 9 in loc sa stai dupa OS X sa faca cutare. |
valibuga |
Posted: Oct 21 2004, 08:32 PM
|
problema mea nu e ca nu am pe ce sa rulez x-ul, ci ca, deocamdata, pt jobul pe care-l fac (dtp pt un cotidian) macos9 e mai mult decat ok. dar bineinteles ca sunt constient de faptul ca, la un moment dat, va trebui sa renunt la el, asa ca sunt interesat in aceeasi masura si de topicurile referitoare la X.
oricum, cred ca, din punct de vedere al suportului pt utilizatorii de sisteme mai vechi baietii de la microsoft stau mai bine decat cei de la apple - pe siteul lui gates se mai gasesc inca drivere si informatii pt win98 sau win95, pe cand la apple m-am invartit o gramada si am gasit mai mult articole referitoare la beneficiile trecerii de la os9 la osX |
haris |
Posted: Oct 22 2004, 10:07 AM
|
||
Member Group: Members Posts: 18 Member No.: 60 Joined: 29-June 04 |
gasesti chiar tot si pentru windows 3.11 for workgroups. primul meu laptop a fost un "revolutionar" IBM think pad 386 MHz cu 4Mb RAM, 70Mb hard, lcd de 12" (256 grey) scula pe care inca mai lucrez!!! (numai editare non-lineara - adica daca vreau sa trag vreo line cu el nu merge decit daca il folosesc pe post de rigla!!!) singurul sistem din viata mea care nu a avut nevoie de reinstalarea sistemului. (cind vroiam s-o fac nu stiam, acu cind stiu vad ca nu are nevoie!) daca il vrea cineva... il dau cu exact suma cu care a fost cumparat in 1994: 1789$, am si factura magazinului din copenhaga de unde l-am cumparat. -------------------- tot binele din lume!
|
||
vektor12 |
Posted: Oct 22 2004, 10:19 AM
|
Advanced Member Group: Members Posts: 118 Member No.: 23 Joined: 20-May 04 |
si daca vorbesti de dolari canadieni si tot e scump...
-------------------- love as though you have never beeen hurt before...
|