Macintosh User Group Romania | Help Search Members Calendar |
Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
gicuta |
Posted: Apr 16 2004, 04:12 PM
|
Newbie Group: Members Posts: 0 Member No.: 17 Joined: 16-April 04 |
In primul rind vreau sa salut initiativa benefica de a deschide un forum pentru utilizatorii macurilor din Romania dar am si citeva rugaminti:
- faceti ceva legat de ordinea posturilor in forum - daca se poate cel mai nou sus si in ordine cronologica in jos pls..... - mai multe categorii: os 9, os x, jocuri, powerbook, ibook, imac, vinzari soft, vinzari hard, generalitati, offtopic... etc.....acum sunt cam la gramada si nu e prea ordonata treaba... - un regulament de ordine....altfel o sa fie cam haos.... Cam atit pentru moment - sper ca nu v-am suparat O zi buna in continuare |
alexcioba |
Posted: Apr 16 2004, 06:18 PM
|
Advanced Member Group: Admin Posts: 79 Member No.: 2 Joined: 9-March 04 |
A mai fost MUG si inainte, dar nu l-ai prins tu, sau nu te-am prins eu.
Ramasitze mai poti gasi pe http://macuser.home.ro/ Se adunara atunci vreo 53 de membri, eu faceam munca voluntara de colectat emailurile de la membrii, comasat si retrimis la toti, o activitate plictisitoare. In final, ei s-au plictisit de mine, eu m-am plictisit de treaba asta si am lasat-o moale. recent am decis s-o continui sub forma de forum, dupa ce am descoperit intimplator forumurile de pe computergames.ro si softpedia.com. In felul asta nimeni nu depune cine stie ce efort, daca v-a trai in stilul asta bine, daca nu, nu. Intentia mea initiala a fost sa adun 100 de membrii, sa facem o sedintza constitutiva, asociatie non-profit, si sa cerem apoi autorizarea la Apple USA. Dar, precum stii, traim pe ici prin balcani. In rest toate bune, copiii cresc, ne toaca de bani, iar noi cadem odata cu tzara. |
gicuta |
Posted: Apr 17 2004, 02:51 AM
|
Newbie Group: Members Posts: 0 Member No.: 17 Joined: 16-April 04 |
Well - mai greu cu Apple USA...la ce vinzari au ei aici nu cred ca suntem o tara "strategica" ....eventual ar fi de incercat o colaborare cu dealerii Apple din Romania..
Cit priveste forma forumului sa stii ca sii Computergames sau Chip se incarca destul de repede de pe dial up asa ca poti adauga noi categorii fara grija - parerea mea este ca se vor ordona subiectele mai usor si cautarile vor fi mult usurate. Un exemplu de forum de mac care este bine structurat dupa parerea mea gasesti aici: http://discussions.info.apple.com/ Nu este perfect...dar ca idee eu zic ca e ok.... |