Ce ziceți de un Magic Trackpad, care cică ar urma să fie anunțat astăzi?
Zvon: Magic Trackpad
Started by
Tudor Vedeanu
, 07 Jun 2010 12:38
8 replies to this topic
Posted 07 June 2010 - 12:38
Posted 07 June 2010 - 13:59
Eu unul nu cred în așa ceva. Abia a apărut iPad iar Apple nu cred să mai meargă în altă direcție acum.
Posted 07 June 2010 - 14:29
pai si noul apple tv cu iphone os cu ce credeti ca il controlati?
Posted 07 June 2010 - 15:24
Ce ziceți de un Magic Trackpad, care cică ar urma să fie anunțat astăzi?
Are logică. Cîndva luasem din state un external trackpad pt PB 3400, nu știu unde naiba l-am pus, cred că l-am aruncat din prostie. Acuma, nu știu dacă logica se potrivește cu fapta.
Posted 07 June 2010 - 16:23
Se zvoneste ca cica primim si Mini-uri: http://www.engadget....inpage_engadget
Acuma, ca sa fiu sincer, nu ma prea intereseaza ce or pune pe noul Mini, eu ma bucur enorm daca se ieftinesc astea care is acuma (hehe) si care, din punctul meu de vedere, sunt absolut brici: putere de calcul destula, se poate extinde memoria din greu, dual monitor support, FW800 si 5 porturi USB
Magic trackpad, daca o fi sa fie, va fi probabil un produs foarte misto, fara de care as putea trai mult si bine. Dar, never say never...
Acuma, ca sa fiu sincer, nu ma prea intereseaza ce or pune pe noul Mini, eu ma bucur enorm daca se ieftinesc astea care is acuma (hehe) si care, din punctul meu de vedere, sunt absolut brici: putere de calcul destula, se poate extinde memoria din greu, dual monitor support, FW800 si 5 porturi USB
Magic trackpad, daca o fi sa fie, va fi probabil un produs foarte misto, fara de care as putea trai mult si bine. Dar, never say never...
Posted 20 July 2010 - 00:51
apare..magic trackpad...
tocmai a fost aprobabat de FFC (cel putin asa zice engadget)
Apple trimite produsele la FCC chiar in ultimul moment..zilele astea trebuie sa apara
tocmai a fost aprobabat de FFC (cel putin asa zice engadget)
Apple trimite produsele la FCC chiar in ultimul moment..zilele astea trebuie sa apara
Posted 20 July 2010 - 08:48
Alt MacMini? Deja?
Posted 20 July 2010 - 12:07
Alt MacMini? Deja?
Mey, postu' meu are vreo luna jumate Era dinaintea aparitiei Mini-ului de aluminiu...
Posted 20 July 2010 - 12:09
Oops
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users