Se zvonește că la WWDC Apple va anunța introducerea suportului pentru extensii în Safari. Mi se pare o chestie normală (deși cam târzie), având în vedere faptul că principalele browsere au toate suport pentru pluginuri. În plus Chrome s-a maturizat și amenință serios Safari pe Mac. Apple trebuie să vină cu ceva nou și spectaculos. Acum.
Zvon: extensii pentru Safari
Started by
Tudor Vedeanu
, 26 May 2010 17:52
6 replies to this topic
Posted 26 May 2010 - 17:52
Posted 26 May 2010 - 18:16
Ar fi grozav!!! Principalul motiv pentru care multi prefera Firefox pe Mac sunt add-on-urile. Daca baga asta in Safari atunci le ia fatza Apple.
Posted 26 May 2010 - 19:46
Ai mare dreptate Doru, eu prefer Firefox pentru ca am spell check in mai multe limbi, am download helper, password exporter si multe alte pluginuri/extensii.
Posted 26 May 2010 - 23:06
La cat de greu deschide firefoxul in comparatie cu safari sau chrome, renunt la extensii. Oricum nu foloseam atat de multe. Singura extensie folositoare e clicktoflash, care e pe safari dar si pe chrome.
Posted 29 May 2010 - 21:30
La cat de greu deschide firefoxul in comparatie cu safari sau chrome, renunt la extensii. Oricum nu foloseam atat de multe. Singura extensie folositoare e clicktoflash, care e pe safari dar si pe chrome.
De acord, e cu dus și-ntors treaba cu extensiile, ca orice lucru incontrolabil de producător. Eu unul nu cred sau, dacă e să fie, va fi ceva mai controlabil de Apple. Să vedem....
Posted 30 May 2010 - 09:22
Mie îmi ajunge Safari AdBlock, deși un spellchecker în română și engleză nu ar strica.
Care ar fi diferența dintre actualele pluginuri și viitoarele addonuri?
Care ar fi diferența dintre actualele pluginuri și viitoarele addonuri?
Edited by Wally Schirra, 30 May 2010 - 09:22.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users