Bună seara,
Acum câteva luni am încercat să reinstalez o aplicație care îmi permitea să instalez aplicații care costau în appstore fără să le plătesc și fără jailbreak. După ce am instalat aplicația și mi-am dat seama că nu găsesc aplicația dorită de mine, am dezinstalat-o, dar mi-au rămas niște permisiuni și le-am șters și pe acelea. Apoi am observat că Siri nu-mi mai găsea contactele, adică îi spuneam să-mi sune fratele, îi găsea numele și îmi dădea o eroare prin care îmi spunea că nu are date pentru acel contact, și asta se întâmpla doar când aveam trecute referințe (frate, prietenă, mama, tată, etc.)
Am observat că nici în notificări nu-mi mai apare vremea, și nici nu am opțiune să o adaug sau să o scot.
Am dat restore, dar l-am făcut ca vechiul telefon, și problema nu s-a rezolvat, am sperat că odată cu apariția noului IOS o să se rezolve problema asta, dar nici acum nu s-a rezolvat, am încercat să-l fac ca un iPhone nou și nici așa nu a mers.
Nu știu cum ar trebui să meargă Siri pe IOS-ul nou, dar eu nu am opțiune pentru limba română la Siri, în schimb pot dicta în orice altă parte, (notes, iMesage, etc.), nu am avut timp să studiez foarte mult noile funcții ale IOS-ului 8, dar din prezentare îmi amintesc că erau mai multe decât cele pe care le am.
Aveți idee ce să fac?
Acum am încercat să fac restore de pe un windows ca iPhone nou să văd ce o să iasă, dar mi-e frică să nu revină la aceleași setări când îl voi face de pe Mac.
Mie nu mi-a apărut încă update-ul la OS X 10.10, dar am încercat să trimit ceva prin AirDrop și nu se conectează între IOS 8 și 10.9.5 e și asta o problemă de acolo?