Jump to content


Forumul s-a mutat!

Aceasta este arhiva forumului MacForum.ro din perioada 2010-2014.
Noul forum poate fi accesat aici.
Conturile vechi nu mai sunt valabile pe noul forum!

Photo

Router Apple AirPort Express

apple airport express

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Mariuscbn

Mariuscbn

    Membru nou

  • Membri
  • Pip
  • 35 posts
  • LocationBukale tata!

Posted 26 June 2014 - 15:54

Router wireless APPLE Airport Express Base Station mc414Z/A

         Am achizitionat acest minunat router....e uimitor cat de simplu se poate seta si personaliza, chiar si de pe iPhone sau iPad cu aplicatia Utilitar AirPort (trebuie descarcata din AppStore)...pe Mac o aveti deja preinstalata.

Iar cu AirPlay poti asculta muzica din iPhone/iPad sau Mac (via iTunes) si de pe YouTube direct in sistemul tau audio...eu am folosit o mufa Toslink si am bagat un cablu optic in AirPort Express, DA are si iesire optica prin acea mufa pt. jack 3.5mm mai toate deviceurile Apple, prin cabul optic se aude bestial in sistemul 5.1 

    Pentru cei cu iMac recomand sa cautati un canal liber cu aplicatia WiFi Explorer (cumparata de pe AppStore) pentru a beneficia la maxim de o banda Excelenta.

Se poate AirPlay si prin cablu   WAN...dar NU o recomand...merge prost!

NU O SA REGRETI ACHIZITIA!!!

Apple i love you!!!

 

 

    Am incercat sa fac un review, NU da-ti cu pietre, e primul pe iMac......daca am batut campii cu ceva acolo va rog sa ma atentionati ca NU sunt asa de bine informat. Vizionare placuta (nu ezitati sa accesati butoanele HD).

   

                   https://www.youtube....h?v=KgqdnGmXJOE

-PS: Multumesc baietilor de la iStyle Cotroceni...care mi-au oferit toate detaliile si suportul tehnic necesar de care am avut nevoie ca niste adevarati profesionisti.

 

Respectele mele domnilor!

 

-LE: Am intampinat o mica problema la conectare, doarece eu sunt pe o retea de cartier (foarte buna) si aveam MAC-ul inregistrat in servarele lor de la vechiul router, care cu ajutorul baietilor mai sus mentionati m-am edificat unde pot gasi MAC-ul routerului AirPort Expres pt. al putea da furnizorului de internet....rog a NU se cosidera reclama dar mi-a luat cateva ore sa caut si ei au avult muuuuulta rabdare cu mine (pas cu pas ca's novice in iMac)....cand e de laudat ii laudam, cand e de criticat ii tragem de urechi.
Pentru orice detalii sau intrebari va stau la dispozitie....am gasit extrem de putine informatii pe net inainte de achizitie (inafara de cele oficiale). 


 

 

 

Mai multe aici: http://mariuscbn1973...xpress_450.html






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users