Un articol interesant.
Opinii despre "eșecul" iPhone (2007)
Started by
Claudiu
, 12 Apr 2012 13:07
3 replies to this topic
Posted 12 April 2012 - 13:07
Posted 12 April 2012 - 15:33
John C. Dvorak e cunoscut pentru "analizele" sale. Nu știu ce să cred: ori o dă în bară că așa e el, ori le scrie intenționat cu scopul de a-și urca în cap fanii Apple (scandal = audiență). Însă în cazul iPhone cred că atunci a manifestat o neîncredere autentică (la fel ca alții). Cine ar fi crezut că Nokia, Motorola sau RIM pot fi concurați cu succes?
Posted 15 April 2012 - 20:47
Între timp, Nokia a scăzut bine de tot, iar Sony, din alte motive, dar similare, nu se simte deloc bine. A crescut neașteptat (pentru mine) Samsung, acoperind extremele, entry-level și nivelul superior, probabil pt cei anti-Apple (anti-iPad etc.). Aș deduce că Orientul extrem nu suportă doi mari, ori Sony ori altul, dacă altul crește, Sony scade. Presupun că e bucurie mare în Coreea.
Posted 16 April 2012 - 23:55
Sony cred ca a scazut adaptand greu androidul ... pierzand inca vreamea cu symbian. Samsung chiar a ajuns sa faca telefoane ok, cel putin galaxy s2 e un telefon lucrat foarte bine din punct de vedere hardware. Acum sincer eu as vedea sony peste lg, imi plac si telefoanele lor.
Cattus, ai uitat si de htc
Cattus, ai uitat si de htc
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users