Atât Chrome cât și Firefox permit modificarea localizării folderului ce conține cache-ul, parolele și restul setărilor browser-ului (profilul). Am tot căutat prin meniul lui Sfaari, pe Windows, și nu am găsit nicăieri această opțiune. Știe cineva dacă se poate?
O altă întrebare: știe cineva cum se poate adăuga dicțioarul românesc pentru corectorul ortografic din Safari, varianta pentru Windows?
Safari în WIndows
Started by
Claudiu
, 11 Oct 2011 07:05
2 replies to this topic
Posted 11 October 2011 - 07:05
Posted 11 October 2011 - 21:19
Despre corectorul ortografic: din cate imi dau seama Safari/Win foloseste niste dictionare proprii pentru spellchecking, aflate in directoare cu nume (pe Windows 7) de genul
Ma tem ca va trebui sa astepti versiunea oficiala in limba romana daca vrei corector ortografic.
/Program Files (x86)/Safari/Safari.resources/LIMBA.jproj/Dictionary.dat
Ma tem ca va trebui sa astepti versiunea oficiala in limba romana daca vrei corector ortografic.
Posted 21 October 2011 - 20:32
Atât Chrome cât și Firefox permit modificarea localizării folderului ce conține cache-ul, parolele și restul setărilor browser-ului (profilul). Am tot căutat prin meniul lui Sfaari, pe Windows, și nu am găsit nicăieri această opțiune. Știe cineva dacă se poate?
O altă întrebare: știe cineva cum se poate adăuga dicțioarul românesc pentru corectorul ortografic din Safari, varianta pentru Windows?
Ăl mai tare aici e Cristian Secară, zic Secărică, întreabă-l, e amabil și răspunde.
www.secarica.ro
Cred că are și aici cont, dar scrie rar, nu e macintoshist.
Edited by Cattus Thraex, 21 October 2011 - 20:33.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users