Macbook Air negre?
Posted 20 June 2011 - 20:02
Nu știu ce să zic, parcă tot aluminiul normal îmi place mai mult. N-aș vrea să văd MBA-uri cu vopseaua sărită...
Posted 20 June 2011 - 21:40
Posted 20 June 2011 - 22:25
Macrumors aruncă în internet zvonul cum că s-ar pregăti niște Macbook-uri Air negre. Și nu din plastic negru, ci din aluminiu anodizat negru.
Nu știu ce să zic, parcă tot aluminiul normal îmi place mai mult. N-aș vrea să văd MBA-uri cu vopseaua sărită...
Deși negru nu a fost culoarea tipică pt portabilele Apple, au avut unele serii pe negru, așa că nu m-aș mira. Unora le place negrul, altora nu. Apoi, periodic, mai trebuie să umbli un pic și la aspect, chit că nu are importanță din punctul de vedere al funcționalității.
Posted 20 June 2011 - 22:42
Posted 22 June 2011 - 14:16
N-aș vrea să văd MBA-uri cu vopseaua sărită...
Dacă aluminiul este anodizat sau eloxat NU e vopsit așa că n-o să-i sară nimic.
Posted 28 August 2011 - 20:59
Macrumors aruncă în internet zvonul cum că s-ar pregăti niște Macbook-uri Air negre. Și nu din plastic negru, ci din aluminiu anodizat negru.
Tocmai i-am luat lui fi-meu un MB negru, arată OK. Ălălalt flăcău al meu zice că negrul ăsta prinde mai bine la un MB decît alb, deci zvonul s-ar putea să pice și pe sondajele lor, că poporul cere ceva negru. Oricum, Apple nu a mai făcut portabile negre de mult, seria MB negru a fost scurtă de tot. Eu votez pt o serie neagră cu ceva combinație de brushed metal, eventual.
Posted 17 December 2011 - 15:45
Posted 02 January 2012 - 12:19
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users