Apple a lansat iOS 4.3

Posesorii de iPhone, iPod Touch și iPad sunt sfătuiți să-și conecteze dispozitivele la computer și să deschidă iTunes: Apple a pregătit o nouă versiune a sistemului de operare. iOS 4.3 aduce mai multe noutăți:

  • Home Sharing, prin care putem asculta muzica din iTunes pe dispozitivele cu iOS, prin rețea.
  • Un Safari Mobile mai rapid (de 2 ori și ceva mai iute în testele JavaScript SunSpider). Am folosit iOS 4.3 pe iPad în ultimele zile și într-adevăr se simte că Safari este un pic mai rapid la încărcarea paginilor și la scroll, mai ales în cazul paginilor cu elemente dinamice care fac uz de JavaScript.
  • Facilitatea Personal Hotspot pe iPhone (a cărei funcționare se pare că depinde însă de operatorii de telefonie mobilă – sunt curios dacă merge la noi).
  • Suport îmbunătățit pentru Airplay, facilitatea prin care putem trimite semnal audio/video pe un Apple TV direct din iOS, prin rețea (abia aștept update‑ul iOS pentru Apple TV – ACTUALIZARE: update care tocmai a apărut!).

iOS 4.3 este oferit gratuit posesorilor de iPad, iPhone 3GS și 4, și celor care au iPod Touch din generațiile trei și patru. Descărcare plăcută!