A apărut Twiterrific 4

Twitterrific 4

Iată un domeniu în care nu ducem lipsă de software: clienții pentru Twitter. Oferta este bogată, iar astăzi a mai apărut încă o noutate: Twitterrific 4, creat de IconFactory, specialiștii în iconuri pentru computer. Această nouă versiune s-a lăsat așteptată destul de mult pentru că se cam pusese praful peste versiunea cu numărul 3.

Ce-mi place: interfața, arată modern (dar nu la fel de modern ca Twitter.app – deși am rezerve față de unele decizii luate în proiectarea GUI-ului aplicației oficiale pentru „twitterit”). Ce nu-mi place: Twitterrific 4 nu are suport pentru Growl.

Pentru mine punctul forte al unei aplicații pentru Twitter este rapiditatea cu care îmi descarcă ultimele tweet-uri apărute. Am pus una lângă alta pe desktop Twitter.app, Twitterrific 4 și Echofon și am așteptat sosirea mesajelor. Cel mai bun la acest capitol rămâne Echofon, care face refresh la lista cu tweeturi în secunda în care ele sunt emise de cei la care sunt abonat (grație suportului pentru User Streams API din serviciul Twitter). Twitter.app e pe locul doi (la o distanță infimă) iar pe locul trei este Twitterrific 4, care face refresh numai la intervale prestabilite de timp. Așadar rămân la Echofon dar țin un ochi și pe Twitterrific pentru că tare-mi plac creațiile celor de la IconFactory.